Magazin MaxiKids

Arhiva cataloage de oferte MaxiKids

Brandul Maxikids este reprezentat de către compania Zivax Maxi SRL, care activează din anul 2012. Deşi suntem o echipă tânără, reuşim cu succes să ne facem remarcaţi pe fundalul unei concurenţe din ce în ce mai mari pe piaţa economica a Republicii Moldova.

Pentru copii, vestimentaţia reprezintă modalitatea excelentă de a-şi exprima personalitatea. Hăinuţele trebuie să fie calitative, rezistente la ritmul de viaţă energic al fiecărui copil şi, nu în ultimul rând, frumoase. Acestea trebuie să-i motiveze la cât mai multe descoperiri, să le ofere libertate în toate căutarile, dar şi să-i bucure pe părinţi prin calitate şi accesibilitate. Starea psihică a copilului este influenţată de hainele pe care le poarta, dacă ele îi oferă un confort şi îi plac din punct de vedere estetic, acesta se va simţi mult mai bine în propria piele şi va fi mai fericit.

Producătorul local Maxikids nu uită nici pentru o clipă de aceste criterii şi zi de zi încearcă să crească nivelul de calitate al articolelor sale şi să propună noi şi noi modele. Plini de creativitate şi energie, cei de la Maxikids, vin cu idei inovatoare, aleg culori vii şi tricoturi moi, găsesc soluţii moderne de a îmbina frumosul cu utilitatea.