Arhiva cataloage de oferte Linella

Linella este un promotor al comerțului modern în Republica Moldova. Suntem mândri că suntem prezenţi pe piaţa Republicii Moldova şi că suntem o reţea naţională sută la sută!

Scopul nostru este să fim prima alegere a clienţilor în materie de produse autohtone, mâncare tradiţională moldovenească, produse fresh şi deservire la cel mai înalt nivel, toate oferite într-un mediu cât mai prietenos şi plăcut. Calitatea şi prospeţimea produselor reprezintă priorităţile noastre, alături de o ambianţă specifică naţională, orientată spre asigurarea confortului clienţilor şi accesului direct la toate produsele din cadrul gamei sortimentale variate.

Prin investiţii permanente în tehnologii performante (cuptoare pentru produse de panificaţie, noi tipuri de rafturi pentru o expunere cât mai eficienta a produselor, sistem frigorific centralizat, noi tehnologii de iluminare, etc.) Linella continuă să se orienteze spre calitate, diversitate, deservire calitativă şi preţuri avantajoase, spre deschiderea şi dezvoltarea de noi magazine, pentru a oferi clienţilor nostri o experienţă de cumpărături cât mai placută.