Arhiva cataloage de oferte Kaufland

Cu sediul în Neckarsulm, Germania, Kaufland este o filială a grupului Schwarz, al patrulea cel mai mare retailer din lume. Afacerea a pornit de la comerțul cu fructe exotice, fiind extinsă în scurt timp la comercializarea pe scară largă a alimentelor.

Totodată, Kaufland este una din cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.250 de magazine și mai mult de 150.000 de angajați în 7 țări.

Obiectivul nostru este să aplicăm cele mai inovatoare tehnologii în domeniul retail, astfel încât clienții să se bucure de produse proaspete de calitate, la cel mai bun raport calitate-preț, prin promovarea sustenabilității și a produselor locale.

Acordăm atenție sporită dezvoltării agriculturii regionale, asigurând astfel un sortiment variat de produse autohtone, prin dezvoltarea de parteneriate echitabile cu producătorii locali.

Grija față de om și de mediu sunt prioritare pentru noi. Prin urmare, clienții beneficiază și de produse ecologice, numărul acestora fiind într-o continuă creștere.

Nu în ultimul rând, responsabilitatea social-corporativă (CSR) reprezintă o componentă cheie în strategia noastră. Alături de programe educaționale, susținem proiecte culturale, de promovare a unui mod de viață sănătos, precum și de protecție a mediului înconjurător.