Magazin HI-TECH

Arhiva cataloage de oferte HI-TECH

Compania “HI-TECH GROUP” activeaza pe piața electronicei si tehnicei de uz casnic din anul 2016.

Principiile de bază în activitatea noastră sunt:

  • Responsabilitate;
  • Întelegerea cerințelor cumpărătorului;
  • Deservirea la nivelul cel mai inalt.

Scopul principal – realizarea dorintelor dvs., oferindu-vă posibilitatea de a vă bucura de confortabilitatea cumpărăturilor în rețeaua noastră.

Principala prioritate de a face comanda in “HI-TECH”:

  • profesionalismul echipei noastre;
  • dorința de a vă veni mereu în ajutor;
  • deservire de inaltă calitate, în mod individual;
  • economia de timp pentru a efectua cumpăratura;
  • pret accesibil la toată gama de marfuri prezentata în magazinele noastre.

 

Conștientizînd responsabilitatea față de cumpărătorii și partenerii noștri, noi zilnic lucrăm pentru îmbunătățirea calitații serviciilor noastre.

În anul 2019, compania noastră a deschis un WEB-serviciu modern în formatul unui magazin on-line. Acest serviciu este conceput pentru organizarea vînzărilor cu amănuntul pe întreg teritoriul Republicii Moldova, ajungînd electrocasnicile direct la cumpărătorul final.

În magazinul on-line www.hi-tech.md sunt prezentate peste 2000 de pozitii de la 30 de mărci de top cu garanția de la producătorul oficial.

Sistemul bine stabilit a livrării mărfurilor către clienții noștri în toate regiunile Moldovei, permite procurarea bunurilor de la noi cît mai curînd posibil.

Pentru comoditatea alegerii mărfurilor după parametrii de bază, cumpărătorul are posibilitatea să utilizeze sortarea și compararea specificațiilor.  De asemenea, clienții magazinului pot comanda serviciul de conectare de la Centrul de Service Autorizat, care este foarte important pentru păstrarea condițiilor de garanție în timpul funcționării.

Compania “HI-TECH” oferă condiții favorabile de cooperare, nu numai pentru cumpărăturile cu amănuntul, dar, de asemenea și pentru clienții cumpărăturilor angro.  În relațiile cu clienții, vom respecta „Legea cu privire la protecția drepturilor consumatorilor“, care oferă o garanție suplimentară a deservirii de înaltă calitate.

HI-TECH- alegem ce e mai bun!