Magazin Farmacia Familiei

Arhiva cataloage de oferte Farmacia Familiei

“Farmacia Familiei”  este cea mai mare rețea de farmacii sub același brand din R. Moldova, fondată în 2005, care a devenit, în scurt timp, un brand cu notorietate, construit cu pasiune și coerență.

Rețeaua numără 173 de farmacii și 53 saloane de optică, cu peste 900 de angajați a căror misiune este să contribuie la creșterea calității vieții oamenilor, printr-o gamă largă de produse, prin servicii și sfaturi profesioniste, într-un mod plăcut și accesibil.

Pentru a fi mai aproape de oameni, promovarea brand-ului “Farmacia Familiei” a început cu dezvoltarea continuă a reţelei de farmacii şi menţinerea aspectului plăcut, atât în interior, cât şi la exterior, pentru ca în prezent obiectivul principal să fie oferirea de servicii de cea mai înaltă calitate și tratarea cu respect a drepturilor individuale ale clienților. De aceea, cultivăm o relație constantă cu clienții noștri, astfel încât să răspundem în cel mai bun mod cerințelor lor și chiar să le anticipăm dorințele, drept pentru care suntem primii care am introdus sistemul de fidelizare a clienților în farmacii, prin carduri de fidelitate, am lansat servicii gratuite permanente de măsurare a tensiunii arteriale, consultații de verificare a vederii și greutății. Mai mult, toate farmaciile din rețeaua “Farmacia Familiei” au contracte de colaborare cu Compania Naţională de Asigurări in Medicină în vederea eliberării reţetelor compensate.